Welkom

Leuk dat je er bent! Op deze site laten wij altijd ons laatste werk zien. Het is ook de plek waar je meer over ons en de manier waarop wij werken te weten kunt komen.  

Urband bracelets

Robert Meijer

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

 

+31(0)654143241

info@urbandbracelets.nl

Het karakter van Urband is optimistisch, positief en stoer. Onze belangrijkste doelstelling is zoveel mogelijk blije klanten maken. De naam Urband is ontstaan uit de combinatie van urban en armband, de urban bracelets. Bovendien gaat het om een rekbare armband 100% van staal.

Service

Onze rekbare armbanden zijn gemaakt van stainless steel, vrij van Nikkel,  WaterproofUV bestendig, en Slijtvast

Wij werken snel, verzenden gratis binnen de Benelux  & ruilen binnen 14 dagen na aankoop. Wijkt je polsomvang af van de standaard maten, geef het even aan in de opmerkingen en we maken jouw armband precies op maat.  Veel shop plezier! (Armband heren, mannen armbanden, heren armband, Dames armband) 

 

Onze wegschop voldoet aan alle kwaliteit criteria van en dragen het keurmerk van Trusted shops. Daarom zijn al je aankopen verzekerd tot een bedrag van €2.500,-. 

Onze filosofie

Wij zijn van mening dat kunst of mode bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom hebben we daar onze belangrijkste doelstelling van gemaakt. Raoul Sagal, onze founder, heeft alle designs zelf ontworpen. Ze zijn dus uniek. 

 

Daarnaast willen we met onze rekbare armbanden iets extra's doen voor de gezondheid van onze doelgroep. Daarom wordt 10% van onze winst gedoneerd aan pink ribbon. Zo draag je met iedere armband die je koopt, indirect je steentje bij. Ook kun je actief mee - sparen. Ga daarvoor naar onze Pink Ribbon pagina en wordt lid van ons team.


Rekbare armband heren   |   Rekbare armbanden dames   |   Urban bracelets   |   Waterproof   |   slijtvast