Stainless steel


Roestvrijstaal - Edelstaal - Stainless steel bracelet

Roestvrij staal geniet een enorme populariteit als milieuvriendelijk, duurzaam metaal voor sieraden.

 

Wat maakt het zo'n aantrekkelijk materiaal?

 

Het is volledig recycle-baar, het kan zelfs vele malen worden gerecycled zonder zijn kwaliteiten (duurzaamheid en roestbestendigheid) te verliezen. Het is niet schadelijk of giftig voor het milieu. Net als zilver kan het glanzend of gezandstraald zijn, maar het verkleurt niet zoals zilver. Het is erg licht en ook bestand tegen water, zodat het niet roest. Zijn duurzaamheid en betaalbaarheid maken het aantrekkelijk voor zowel producenten als consumenten.

 

Opmerking: hoewel roestvrij staal extreem duurzaam is, moet u goed voor uw stainless steel bracelet zorgen, aangezien sieraden nog steeds een delicaat item zijn.

Allergien

Sommige mensen zijn allergisch voor nikkel en kunnen gevoelig zijn voor bepaalde sieraden met een hoog nikkelgehalte. Hoewel er geen absolute garantie is dat het dragen van roestvrij staal geen allergieën veroorzaakt, bevatten roestvrijstalen sieraden helemaal geen nikkel en worden als zodanig over het algemeen beschouwd als een niet-allergene legering. Roestvrij staal is de aanbevolen keuze voor sieraden voor mensen die gevoelig zijn voor metalen.

Milieu vriendelijk

Roestvrij staal is volledig recyclebaar! De productie stoot geen noemenswaardige hoeveelheid kooldioxide uit, dus het is veel milieuvriendelijker dan andere materialen. Roestvrij staal is een van de meest duurzame materialen ter wereld! Het kan tientallen jaren meegaan en wordt daarom beschouwd als een groene en milieuvriendelijke legering. De vraag naar roestvrij staal neemt wereldwijd toe, omdat steeds meer nieuwe gebruikers het aantrekkelijke uiterlijk, de corrosiebestendigheid, het lage onderhoud en de duurzaamheid waarderen. Het wordt ook beschouwd als een van de meest hygiënische materialen.


Maatvoering

Size guide

 

Urband bracelets rekken gemakkelijk bij het om doen en komen weer helemaal terug in zijn oorspronkelijke vorm wanneer ze om de pols zitten. 

 

De beste pasvorm is losjes om de pols (polsomvang + 0,5 tot 1 cm)

 

 

Wij adviseren met nadruk om uw pols te meten voordat je definitief koopt. 

 

 

S  (Small)               pols 17,5 cm of kleiner

M  (Medium)           pols 19cm of kleiner

L   (Large)               pols 20 cm of kleiner

XL (Extra Large)     pols 21 cm of kleiner.

 

Jouw maat groter dan de grootste of kleiner dan de kleinste?

Soms heeft iemand een kleinere of grotere pols. Vermeld je polsomvang in dat geval in de opmerkingen. Dan maken we de armband voor je op maat. 

 

Twijfel je toch nog, download hieronder dan de sizing tool die je nodig hebt, print hem uit, knip hem uit en bepaal welke jou het beste past.  

Download
Sizing tool Urband London 6 mm bracelets
Print - knip - meet en bepaal welke maat je nodig hebt.
Urband London Sizing Bands 6mm New.pdf
Adobe Acrobat document 432.4 KB
Download
Sizing tool Urband London 10 mm bracelets
Print - knip -meet en bepaal welke maat je nodig hebt.
Urband London Sizing Bands 10mm New.pdf
Adobe Acrobat document 412.5 KB
Download
Sizing tool Urband London 18 mm bracelets
Print - knip - meet en bepaal welke maat je nodig hebt.
Urband London Sizing Bands 18mm New.pdf
Adobe Acrobat document 416.4 KB