Veelgestelde vragen

Wij ontwikkelen onze producten voortdurend. Onze unieke productiewijze maakt dat wij werkelijk prachtige kleuren kunnen maken die bij normaal gebruik een onbeperkte levensduur hebben. Wanneer een product 24/7 wordt gedragen, beperk je de levensduur, daarom adviseren wij altijd om je sieraden af te wisselen, goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Zo heb je het langst plezier van je zorgvuldig uitgekozen sieraden.  Wij krijgen wekelijks vragen binnen. Bijgaand de belangrijkste met onze antwoorden. Mocht je een andere vraag hebben, schroom niet om onderaan deze pagina je vragen te stellen. 

Vraag

Hoe bepaal ik mijn maat?

Hoe bepaal ik de maat van een applewatch bracelet?

Kan ik zwemmen met mijn armband?

Kan mijn armband tegen Chloor water?

Kan mijn armband tegen UV?

Ik heb een armband besteld die te groot of te klein is, wat nu?

De armband die ik bestelde valt tegen, ik wil mijn geld terug.

Mijn armband of ring is beschadigd, de coating laat los. Wat nu?

De kleuren van mijn armband vervagen langzaam, hoe kan dit?

Is er Nikkel verwerkt in de armbanden?

Antwoord

Polsomvang meten plus 1 cm

Polsomvang plus 1 cm. - welke watch - klein (38-41 mm) of groot (42-45mm)

Ja je kunt zwemmen in zout of zoet natuurwater.

Nee, je armband kan hier niet tegen, Incidenteel is geen probleem maar bij regelmatig zwemmen in chloor houdend water zullen de kleuren vervagen 

Ja, je armband kan tegen een normale dosis UV, pas op met zonnen! Onder langere invloed van warmte en fel zonlicht vindt er een chemische reactie plaats waardoor de kleuren vervagen. Wanneer je gaat zonnen, berg je armband dan op een donkere plaats in je tas, niet op een tafeltje in de zon. 

Kan gebeuren, je retourneert de armband op eigen kosten per gewone post naar het retouradres: Leeuwarderstraatweg 162, 8441PH Heerenveen. Vergeet niet om er een briefje bij te doen met je NAW gegevens en je polsomvang. 

Gelukkig komt dit zelden voor maar het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Je kunt de band op eigen kosten retourneren naar bovenstaand retouradres. Dit staat overigens ook op het doosje. Graag een briefje erbij met je IBAN nummer en tenaamstelling. Binnen 10 dagen na ontvangst wordt het aankoopbedrag aan je geretourneerd. 

De smallere armbanden en Ringen zijn kwetsbaarder dan de bredere producten. Met name gevoelig wanneer ze met de toplaag langs andere metalen ringen of armbanden schuren. Probeer dit dus te voorkomen en ook je armband zo nu en dan 'rust' te geven en schoon te maken. 

Onze sieraden worden met zorg geproduceerd en wij zijn erin geslaagd om de stainlessteel een 'laagje" te geven. Bij normaal gebruik kunnen onze sieraden levenslang mee. Normaal gebruik betekent bij ons dat je ze afwisselt met andere sieraden. Een laagje kan er namelijk altijd af. Wanneer je onze banden dus 24/7 draagt zal de toplaag er langzaam af slijten en vervagen. Dit is een normaal proces. Hoe meer je afwisselt, hoe langer de levensduur. 

Nee, er is geen Nikkel verwerkt in onze armbanden. Nikkel is al meer dan 15 jaar verboden te gebruiken in producten die direct contact met de huid hebben. Wij zien er nauwkeurig op toe en garanderen dat er geen nikkel is verwerkt. 


Contact


Heb je vragen of ideeën om onze dienstverlening te verbeteren? Vul dan bijgaand contactformulier in. Wij reageren tijdens kantooruren  binnen 1 uur.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ex.europa.eu/consumers/odr