Nieuws

Voor Denim-lovers
Nieuws · 20. augustus 2022
Wij krijgen regelmatig de vraag of we ook een armband kunnen ontwikkelen met een denim look & feel. We zijn er in geslaagd, sinds twee weken is hij te koop in de webshop en bij verschillende retailers.

Unieke Ringen collectie
Nieuws · 01. maart 2022
Vandaag, 1 Maart 2022 starten we met een Ringen collectie. Wij zijn enorm enthousiast, de eerste proefdragers ook. Een super stoere en vooral unieke ring!

Urband London Apple Watch bracelet
Nieuws · 12. augustus 2021
Met trots presenteren wij de Urband London Apple Watch bracelet. Hij is beschikbaar voor alle modellen van de apple watch. Ook past hij op de Fitbit versa 3 en de Garmin watch. In bijgaande blog lees je waarop je moet letten bij de aanschaf van onze artistieke apple watch bracelet.

Amsterdam bracelet
Nieuws · 27. mei 2021
De Amsterdam bracelet, ben jij een hardcore Amsterdam fan? Draag de Amsterdam bracelet. Hij is er in 3 verschillende breedtes, 6, 10 en 18 mm. Hij is natuurlijk van stainless steel en waterproof, uv bestendig en slijtvast.

Customised Urband
Nieuws · 14. april 2021
Ja je leest het goed. We starten nu met gepersonaliseerde armbanden Vanaf nu zijn we in staat om jouw logo of foto te verwerken in een armband.

With Love bracelets
Nieuws · 20. januari 2021
Juist nu is het fijn om eens wat meer liefde te geven en te ontvangen. Daarom hebben wij de "with Love" serie gemaakt ...

Samenwerking met pink ribbon
Nieuws · 15. januari 2021
Vanaf vandaag werken we samen met Pink Ribbon en helpen we borstkankeronderzoek te financieren. Kom jij ook in ons team?