Nieuws

de Zonnige Verbinding
Nieuws · 22. mei 2023
De zon schijnt fel aan de hemel, een zacht briesje waait door de lucht en de wereld lijkt te stralen in een prachtig kleurenpalet. Het is geen geheim dat mooi weer een positieve invloed heeft op onze gemoedstoestand en ons gedrag. Een interessant fenomeen dat vaak wordt waargenomen, is de correlatie tussen mooi weer en het dragen van kleurrijke Urband-armbanden. Laten we duiken in deze fascinerende verbinding en ontdekken waarom mensen geneigd zijn om deze armbanden te dragen bij mooi weer.

Vliegende Start 2023
Nieuws · 27. februari 2023
de eerste twee maanden van 2023 zitten er alweer op en we hebben een vliegende start gemaakt.

Unique Friday!
Nieuws · 22. november 2022
Binnen onze filosofie past absoluut geen black friday. We zijn het hele jaar gefocussed op consuminderen. Wij produceren namelijk alleen wat we verkopen, hebben nooit enorme voorraden. We hebben eerder tekorten. Daarom zijn wij niet op iedere hoek te vinden en koop je met een Urband London altijd een item dat uniek is en in zeer beperkte oplage is geproduceerd.

Panter allert!
Nieuws · 28. oktober 2022
Al twee jaar vragen klanten aan me of we niet eens met een panter print willen komen. Eigenwijs als we zijn, kwamen we dan juist niet met dit gewilde design. Nu hebben we hem toch ontwikkeld! En dan gelimiteerd tot een maximum van 250 stuks wereldwijd!

Cheers! een Mijlpaal!
Nieuws · 04. oktober 2022
Count your blessings! Ieder succes moet je vieren en dat doen wij zeker.

Voor Denim-lovers
Nieuws · 20. augustus 2022
Wij krijgen regelmatig de vraag of we ook een armband kunnen ontwikkelen met een denim look & feel. We zijn er in geslaagd, sinds twee weken is hij te koop in de webshop en bij verschillende retailers.

Unieke Ringen collectie
Nieuws · 01. maart 2022
Vandaag, 1 Maart 2022 starten we met een Ringen collectie. Wij zijn enorm enthousiast, de eerste proefdragers ook. Een super stoere en vooral unieke ring!

Urband London Apple Watch bracelet
Nieuws · 12. augustus 2021
Met trots presenteren wij de Urband London Apple Watch bracelet. Hij is beschikbaar voor alle modellen van de apple watch. Ook past hij op de Fitbit versa 3 en de Garmin watch. In bijgaande blog lees je waarop je moet letten bij de aanschaf van onze artistieke apple watch bracelet.

Amsterdam bracelet
Nieuws · 27. mei 2021
De Amsterdam bracelet, ben jij een hardcore Amsterdam fan? Draag de Amsterdam bracelet. Hij is er in 3 verschillende breedtes, 6, 10 en 18 mm. Hij is natuurlijk van stainless steel en waterproof, uv bestendig en slijtvast.

Customised Urband
Nieuws · 14. april 2021
Ja je leest het goed. We starten nu met gepersonaliseerde armbanden Vanaf nu zijn we in staat om jouw logo of foto te verwerken in een armband.

Meer weergeven