Inspiratie

Stoere Pendant
Inspiratie · 05. juli 2022
Sieraden zijn niet meer weg te denken als onderdeel van onze dagelijkse outfits. Wij introduceerden afgelopen najaar onze stainlessteel hanger met bijpassende zwarte ketting van 60 cm. Steeds vaker zien we dat mannen en vrouwen dit stoere sierraad aanschaffen.

Nieuwe kleurexplosie

The Urband Summer!
Inspiratie · 07. juni 2022
Bij ons is vandaag de zomertijd ingegaan. Wij presenteren een uitgebreide zomer collectie waar de kleur werkelijk van af spat!

Handgemaakte Sieraden
Inspiratie · 12. mei 2022
Urband London bracelets, met de hand gemaakt. Wij hebben weer veel nieuwe styles. Fijn weekend, Robert

Make Love, Not War!
Inspiratie · 26. maart 2022
Dit voorjaar schrijf ik graag over vrede en liefde. De oorlog in de Oekraine maakt dat we ons nog meer dan voorheen bewust zijn van het feit dat vrijheid niet een vanzelfsprekendheid is en dat die moeten koesteren. Onze shoots en ook designs zijn vaak geinspireerd op dit thema.

Urband bracelets Winter fairs
Inspiratie · 12. november 2021
November is van oudsher de maand van de winter fairs. Gezellig over een kerstmarkt van kraam naar kraam. Veel steden, vooral in Duitsland toveren hun stad om in een waar winterparadijs. Je kunt er ook voor kiezen om dit overdekt te doen en de Margriet Winterfair in Den Bosch te bezoeken.

Sugar Skulls
Inspiratie · 05. september 2021
Sugarskulls vind je tegenwoordig in allerlei vormen. Ze worden als kunstobject en woonaccessoires gebruikt. Ook zijn ze er in een eetbare vorm en we zien ze ook veel terug in kunst, sieraden en tattoos. Wij brengen ze nu als stoere armband.

Verrassend veelzijdig
Inspiratie · 01. april 2021
Veel van onze armbanden hebben slechts 1 rapport. Het gaat dan om een enkel patroon. Dit maakt ze interessanter en verrassend. Iedere zijde ziet er dan weer anders uit. Wij hebben een promo filmpje gemaakt waarin je dit effect regelmatig ziet terugkeren. Ook zul je in de webshop bij diverse producten een korte video zien waar een 360 graden beeld van een armband wordt getoond.

Combineren met groen
Inspiratie · 22. maart 2021
Soms krijgen we de vraag welke armbanden nu het best met elkaar combineren. Vandaag laten we een paar mooie combinaties met groen zien.

Pink Ribbon armband
Inspiratie · 15. maart 2021
Ja je ziet het goed, de with love - Pink Ribbon is geboren. De opbrengst van deze armband gaan naar Pink Ribbon. We starten vandaag met de voorverkoop. Als je hem nog voor de paasdagen wilt dragen, bestel hem dan snel.

Meer weergeven