2023 !!!
Inspiratie · 11. december 2022
2023! Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig nieuw jaar. Ook in 2023 mag je van ons verwachten dat we weer unieke sieraden en cadeautjes zullen gaan maken. Daar zijn wij in gespecialiseerd, unieke orginele cadeautjes. Wij liggen niet op iedere hoek van de straat, we kiezen voor selectieve distributie en hebben dermate veel designs dat ze altijd gelimiteerd verkocht worden.

Unique Friday!
Nieuws · 22. november 2022
Binnen onze filosofie past absoluut geen black friday. We zijn het hele jaar gefocussed op consuminderen. Wij produceren namelijk alleen wat we verkopen, hebben nooit enorme voorraden. We hebben eerder tekorten. Daarom zijn wij niet op iedere hoek te vinden en koop je met een Urband London altijd een item dat uniek is en in zeer beperkte oplage is geproduceerd.

Elegant out of the box!
AppleWatch Bracelets · 02. november 2022
Inmiddels kennen we de Applewatch band al meer dan 15 jaar. Hij is altijd 22 mm breed en meestal van siliconen gemaakt. Sinds enkele jaren maken wij bij Urband London een stalen rekversie met meer dan 200 verschillende designs. Voor het eerst brengen we nu ook een smallere band voor het kleine klokje.

Panter allert!
Nieuws · 28. oktober 2022
Al twee jaar vragen klanten aan me of we niet eens met een panter print willen komen. Eigenwijs als we zijn, kwamen we dan juist niet met dit gewilde design. Nu hebben we hem toch ontwikkeld! En dan gelimiteerd tot een maximum van 250 stuks wereldwijd!

Tribute to Elvis
Inspiratie · 25. oktober 2022
Afgelopen week ontvingen we een mooie opdracht om een Elvis collectie te ontwerpen. Onze opdrachtgever organiseert overal ter wereld "Elvis Festivals" en gaat onze Urband Elvis collectie zelf distribueren. Natuurlijk zal hij daarnaast te koop zijn bij geselecteerde retailers en onze online shops.

Cheers! een Mijlpaal!
Nieuws · 04. oktober 2022
Count your blessings! Ieder succes moet je vieren en dat doen wij zeker.

Voor Denim-lovers
Nieuws · 20. augustus 2022
Wij krijgen regelmatig de vraag of we ook een armband kunnen ontwikkelen met een denim look & feel. We zijn er in geslaagd, sinds twee weken is hij te koop in de webshop en bij verschillende retailers.

Oppassen met chloor en zonnebaden!
Service · 13. juli 2022
Let op! Onze armbanden kunnen niet tegen Chloorwater en Zonnebaden!

Stoere Pendant
Inspiratie · 05. juli 2022
Sieraden zijn niet meer weg te denken als onderdeel van onze dagelijkse outfits. Wij introduceerden afgelopen najaar onze stainlessteel hanger met bijpassende zwarte ketting van 60 cm. Steeds vaker zien we dat mannen en vrouwen dit stoere sierraad aanschaffen.

Nieuwe kleurexplosie

Meer weergeven