20. oktober 2021
Applewatch bracelets & Fitbit versa bracelets
Iedere week brengen we weer een paar nieuwe designs. Sinds een paar weken maken we naast de Applewatch bracelet ook een watch band voor de Fitbit versa 2 en 3. Kijk hier ons volledige assortiment.
06. september 2021
Nieuwe Apple watch bracelet
We hebben weer een nieuwe Apple watch bracelet. Deze kleurrijke mandala daisies is een echte blikvanger.
05. september 2021
Sugar Skulls
Sugarskulls vind je tegenwoordig in allerlei vormen. Ze worden als kunstobject en woonaccessoires gebruikt. Ook zijn ze er in een eetbare vorm en we zien ze ook veel terug in kunst, sieraden en tattoos. Wij brengen ze nu als stoere armband.
12. augustus 2021
Urband London Apple Watch bracelet
Met trots presenteren wij de Urband London Apple Watch bracelet. Hij is beschikbaar voor alle modellen van de apple watch. Ook past hij op de Fitbit versa 3 en de Garmin watch. In bijgaande blog lees je waarop je moet letten bij de aanschaf van onze artistieke apple watch bracelet.
28. juni 2021
Winnaar 1000 volgers actie
We hebben vijf winnaars!
27. mei 2021
Amsterdam bracelet
De Amsterdam bracelet, ben jij een hardcore Amsterdam fan? Draag de Amsterdam bracelet. Hij is er in 3 verschillende breedtes, 6, 10 en 18 mm. Hij is natuurlijk van stainless steel en waterproof, uv bestendig en slijtvast.
14. april 2021
Customised Urband
Ja je leest het goed. We starten nu met gepersonaliseerde armbanden Vanaf nu zijn we in staat om jouw logo of foto te verwerken in een armband.
01. april 2021
Verrassend veelzijdig
Veel van onze armbanden hebben slechts 1 rapport. Het gaat dan om een enkel patroon. Dit maakt ze interessanter en verrassend. Iedere zijde ziet er dan weer anders uit. Wij hebben een promo filmpje gemaakt waarin je dit effect regelmatig ziet terugkeren. Ook zul je in de webshop bij diverse producten een korte video zien waar een 360 graden beeld van een armband wordt getoond.
22. maart 2021
Combineren met groen
Soms krijgen we de vraag welke armbanden nu het best met elkaar combineren. Vandaag laten we een paar mooie combinaties met groen zien.
15. maart 2021
Pink Ribbon armband
Ja je ziet het goed, de with love - Pink Ribbon is geboren. De opbrengst van deze armband gaan naar Pink Ribbon. We starten vandaag met de voorverkoop. Als je hem nog voor de paasdagen wilt dragen, bestel hem dan snel.

Meer weergeven