Voor Denim-lovers
Nieuws · 20. augustus 2022
Wij krijgen regelmatig de vraag of we ook een armband kunnen ontwikkelen met een denim look & feel. We zijn er in geslaagd, sinds twee weken is hij te koop in de webshop en bij verschillende retailers.

Oppassen met chloor en zonnebaden!
Service · 13. juli 2022
Let op! Onze armbanden kunnen niet tegen Chloorwater en Zonnebaden!

Stoere Pendant
Inspiratie · 05. juli 2022
Sieraden zijn niet meer weg te denken als onderdeel van onze dagelijkse outfits. Wij introduceerden afgelopen najaar onze stainlessteel hanger met bijpassende zwarte ketting van 60 cm. Steeds vaker zien we dat mannen en vrouwen dit stoere sierraad aanschaffen.

Nieuwe kleurexplosie

The Urband Summer!
Inspiratie · 07. juni 2022
Bij ons is vandaag de zomertijd ingegaan. Wij presenteren een uitgebreide zomer collectie waar de kleur werkelijk van af spat!

Handgemaakte Sieraden
Inspiratie · 12. mei 2022
Urband London bracelets, met de hand gemaakt. Wij hebben weer veel nieuwe styles. Fijn weekend, Robert

Make Love, Not War!
Inspiratie · 26. maart 2022
Dit voorjaar schrijf ik graag over vrede en liefde. De oorlog in de Oekraine maakt dat we ons nog meer dan voorheen bewust zijn van het feit dat vrijheid niet een vanzelfsprekendheid is en dat die moeten koesteren. Onze shoots en ook designs zijn vaak geinspireerd op dit thema.

Unieke Ringen collectie
Nieuws · 01. maart 2022
Vandaag, 1 Maart 2022 starten we met een Ringen collectie. Wij zijn enorm enthousiast, de eerste proefdragers ook. Een super stoere en vooral unieke ring!

Iedere dag Giving Tuesday
Service · 30. november 2021
Het is vandaag 'Giving Tuesday'. Heb jij vandaag al gegeven? Heb jij al iets gedaan waardoor een medemens een grote glimlach op zijn of haar gezicht kreeg? Ik geloof in de kracht van geven. Liefde in de vorm van een klein beetje aandacht en toch ook in de vorm van service of leuke cadeautjes. Daarom is 'geven' een van onze core competenties en heeft het een belangrijke rol in onze strategie.

Urband bracelets Winter fairs
Inspiratie · 12. november 2021
November is van oudsher de maand van de winter fairs. Gezellig over een kerstmarkt van kraam naar kraam. Veel steden, vooral in Duitsland toveren hun stad om in een waar winterparadijs. Je kunt er ook voor kiezen om dit overdekt te doen en de Margriet Winterfair in Den Bosch te bezoeken.

Meer weergeven