Handgemaakte Sieraden
Inspiratie · 12. mei 2022
Urband London bracelets, met de hand gemaakt. Wij hebben weer veel nieuwe styles. Fijn weekend, Robert

Make Love, Not War!
Inspiratie · 26. maart 2022
Dit voorjaar schrijf ik graag over vrede en liefde. De oorlog in de Oekraine maakt dat we ons nog meer dan voorheen bewust zijn van het feit dat vrijheid niet een vanzelfsprekendheid is en dat die moeten koesteren. Onze shoots en ook designs zijn vaak geinspireerd op dit thema.

Unieke Ringen collectie
Nieuws · 01. maart 2022
Vandaag, 1 Maart 2022 starten we met een Ringen collectie. Wij zijn enorm enthousiast, de eerste proefdragers ook. Een super stoere en vooral unieke ring!

Iedere dag Giving Tuesday
Service · 30. november 2021
Het is vandaag 'Giving Tuesday'. Heb jij vandaag al gegeven? Heb jij al iets gedaan waardoor een medemens een grote glimlach op zijn of haar gezicht kreeg? Ik geloof in de kracht van geven. Liefde in de vorm van een klein beetje aandacht en toch ook in de vorm van service of leuke cadeautjes. Daarom is 'geven' een van onze core competenties en heeft het een belangrijke rol in onze strategie.

Urband bracelets Winter fairs
Inspiratie · 12. november 2021
November is van oudsher de maand van de winter fairs. Gezellig over een kerstmarkt van kraam naar kraam. Veel steden, vooral in Duitsland toveren hun stad om in een waar winterparadijs. Je kunt er ook voor kiezen om dit overdekt te doen en de Margriet Winterfair in Den Bosch te bezoeken.

Applewatch bracelets & Fitbit versa bracelets
AppleWatch Bracelets · 20. oktober 2021
Iedere week brengen we weer een paar nieuwe designs. Sinds een paar weken maken we naast de Applewatch bracelet ook een watch band voor de Fitbit versa 2 en 3. Kijk hier ons volledige assortiment.

Nieuwe Apple watch bracelet
AppleWatch Bracelets · 06. september 2021
We hebben weer een nieuwe Apple watch bracelet. Deze kleurrijke mandala daisies is een echte blikvanger.

Sugar Skulls
Inspiratie · 05. september 2021
Sugarskulls vind je tegenwoordig in allerlei vormen. Ze worden als kunstobject en woonaccessoires gebruikt. Ook zijn ze er in een eetbare vorm en we zien ze ook veel terug in kunst, sieraden en tattoos. Wij brengen ze nu als stoere armband.

Urband London Apple Watch bracelet
Nieuws · 12. augustus 2021
Met trots presenteren wij de Urband London Apple Watch bracelet. Hij is beschikbaar voor alle modellen van de apple watch. Ook past hij op de Fitbit versa 3 en de Garmin watch. In bijgaande blog lees je waarop je moet letten bij de aanschaf van onze artistieke apple watch bracelet.

Winnaar 1000 volgers actie
Actie · 28. juni 2021
We hebben vijf winnaars!

Meer weergeven