· 

Vliegende Start 2023

Nieuwe Retailers

In de eerste 7 weken van dit jaar is het ons gelukt om iedere week een nieuwe retailer aan te sluiten. We hopen deze trend dit gehele jaar door te kunnen zetten. Via social media zul je wekelijks updates ontvangen met nieuwe winkels inclusief adressen. 

city bracelets

Onlangs startten we met een mogelijkheid voor retailers om hun eigen city-bracelet te verkopen.  Speciaal voor retailers in steden of andere locaties waar veel toeristen komen of waar mensen erg trots zijn op hun stad, maken we deze armband met de skyline van hun stad of eiland erop. Nu nog alleen in zwart-wit maar de mogelijkheden zijn enorm. De city bracelets zijn ook online te koop. 

Solo superskinny

De komende zomer staat in het teken kleur. Daarom hebben we een hele serie solo bracelets gemaakt met de mooiste felle kleuren van het seizoen en polished afgewerkt. De banden zijn perfect te combineren met vele van onze designs zoals bijvoorbeeld de populaire Flowers Mandala zoals je hieronder ziet. Zo krijg je toch weer zin in het voorjaar!

Beurzen B2B en B2C

B2B

Dit jaar zijn we gestart met deelname aan de Showup in Vijfhuizen. Vele retailers hebben ons daar gezien en we konden ook diverse nieuwe klanten maken. Ook komend najaar zullen we aan de Showup deelnemen. Voor het voorjaar van 2024 staan we al ingeschreven op de Ambiente in Frankfurt. 

 

B2C

Teneinde onze naamsbekendheid onder de doelgroep in Nederland en Belgie te versterken, gaan we dit jaar ook een aantal consumenten beurzen doen. We starten in maart op de Vrouw in Leeuwarden. Een beurs waar 25.000 vrouwen naar toe komen. We verwachten ook  de Libelle beurs te gaan doen. Tijdens deze beurzen zullen we een uitgebreide set met informatie bij ons hebben om potentieel klanten hun weg te laten vinden naar onze retailers. 

Nieuw

Reactie schrijven

Commentaren: 0