· 

Unique Friday!

Op de foto zie je onze nieuwste Applewatch bracelet, onze Checkers Orange. Van deze band zullen er hoogstwaarschijnlijk niet meer dan 250 in de hele wereld verkocht worden. Dat is wel heel weinig zul je denken. Toch geloven wij in een schaarste strategie. Er zijn al genoeg merken die duizenden van dezelfde producten laten maken welke dan tijdens dagen als de komende Black Friday worden gedumpt tegen weinig. Dan heb je iets heel goedkoop maar ben je een van de 10-duizenden met hetzelfde product. 

 

Wij brengen inmiddels meer dan 1.000 verschillende designs en produceren die in beperkte oplage waardoor we iedere vrijdag, 'Unique Friday' kunnen vieren en een band weggeven aan een enthousiaste fan. 

Momenteel zien we veel vraag naar dieren prints. Wij brengen een serie Zebra en Luipaard designs in verschillende kleuren die erg populair zijn. In totaal brengen we dan 10 kleuren in 10 producten:

 

1. 6 mm bracelet

2. 10 mm bracelet

3. 18 mm bracelet

4. 22 mm bracelet

5. 18 mm Applewatch bracelet

6. 22 mm Applewatch bracelet

7. 18 mm gewone horlogeband

8. Ring

9. Pendant klein

10. Pendant groot

 

Voor een retailer een ideale manier om een krachtig statement te maken en toch uniek te blijven. Want de klant die deze producten koopt, zal niemand anders tegenkomen die exact hetzelfde product draagt. 

Horloge banden

Een compleet nieuw product voor ons en voor de rest van de wereld is de normale horlogeband (18mm). Er is al langere tijd veel vraag naar. Zeker ook omdat we met Applewatch bracelets waren gestart, kwam natuurlijk ook de vraag of er een band voor een gewoon horloge kon worden gemaakt. Inmiddels hebben we twee banden die we kunnen bevestigen aan een gewoon horloge, de klassieke 18mm en de bredere 22 mm. De band is eenvoudig te  bevestigen met een eenvoudige pushpin die we erbij leveren. De prijs voor een gewone horlogeband van 18 mm is €60,- die voor een 22 mm €70,-.

Hand gemaakt

Al onze armbanden worden met de hand gemaakt. In London krijgen ze hun design, in Heerenveen worden ze op maat gemaakt per klant. Je ontvangt dus een product dat voor jou op maat is gemaakt. Een heel sustainable gedachte dus. Geen over-productie van honderden of duizenden stuks maar wellicht 5 stuks die vervolgens weer snel verkocht zijn. Daarom komt het wel eens voor dat we ineens even zijn uitverkocht. Gelukkig produceren we dan in een weekje opnieuw. Je hoeft dus nooit extreem lang te wachten op jouw unieke armband.

Unique Friday

Iedere vrijdag presenteren we een aantal nieuwe designs. Natuurlijk vragen we onze klanten dan wat ze ervan vinden en proberen we ze te inspireren om deze in hun netwerk te delen. Na het weekend maken we een winnaar bekend die dan een van onze unieke armbanden cadeau krijgt. Desbetreffende fans zijn altijd blij. Daarom geloven wij in Unique Friday en blijven we ook doorgaan met deze strategie. Niet 1 keer per jaar maar juist iedere vrijdag. Zo creeeren wij blij-makende waarde. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0