· 

Tribute to Elvis

Natuurlijk zijn er over de gehele wereld nog enorm veel Elvis Presley fans. Deze groep wordt echter steeds ouder en en eerlijk gezegd dacht ik dat deze Elvis koorts wel wat gedoofd was. Toch blijkt niets minder waar. Zo zijn op social media platform voor jongeren 'tiktok' verschillende Elvis nummers enorm populair. Ook de recent verschenen Elvis film breekt weer records. 

Daarom waren wij meteen enthousiast toen onze klant ons vroeg om een Elvis armbanden collectie te gaan maken. Er is natuurlijk zoveel beeld materiaal te vinden waarmee we van het Romantische Hawaii via Rock 'n Roll naar echte Glamour styles kunnen werken.  Ideeen genoeg dus. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Met Elvis muziek op de achtergrond laten we ons inspireren.

Jailhouse Rock

Hawaii

Sundail

Glamour

Rock

Wordt vervolgd

Je ziet, inspiratie genoeg, de eerste ideeen zijn geboren. We gaan nu langzamerhand de armbanden ontwerpen, voorzien van ons Urband London handschrift en vervolgens de eerste samples produceren. Zodra we de ze hebben, gaan we ze met je delen. Check dus regelmatig onze site. Mocht je nog leuke ideeen hebben, dan houden we ons graag aanbevolen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0