· 

Cheers! een Mijlpaal!

15.000  x Urband London

Jazeker afgelopen week is de 15.000  aangetikt.  In  anderhalf jaar hebben we 15.000 Urband London armbanden in Nederland verkocht. Aangezien we anderhalf jaar geleden helemaal opnieuw moesten starten, ben ik daar bijzonder trots op. We zien dan ook een exponentiele groei. Momenteel groeien we wekelijks met 100%  t.o.v. vorig jaar. We doen dat met een minimale voorraad. We hebben niet meer dan 1000 stuks op voorraad en we produceren wat we verkopen.

Wij verkopen  via een selectie van retailers en online via https://www.urbandbracelets.nl. Voor de retailers bieden we een plug and play presentatie concept dat we, afhankelijk van de doorverkoop, regelmatig komen vernieuwen. We ruilen slow- movers voor nieuwe styles, vullen fast- movers aan zodat de retailer nooit hoeft op te ruimen en altijd een fris nieuw en relevante collectie in huis heeft.  De start investering is te overzien en wordt daarom snel terug verdiend. 

Unieke sieraden

Wij verkopen unieke sieraden. Onze applewatch bracelets zijn enorm populair. De verkoopprijs is €70,00. Inmiddels hebben we de band in meer dan 600 verschillende designs maar bieden er nooit meer dan 100 aan. Zo blijf je ook altijd een unieke band hebben. Binnenkort in November introduceren we een nieuwe, iets smallere applewatch band. Een echt hebbedingetje, cadeautje of verzamelobject. 

Bij  iedere outfit ...

Bij iedere outfit een bracelet inderdaad. Of je hem stoer casual of wat zakelijker wilt dragen, er is er altijd wel een te vinden die bij jouw outfit past. Hou je niet van die drukke designs, geen probleem we hebben een hele collectie solo's, uni's in vele actuele modekleuren. 

Productie in Europa

Wij produceren met de hand in London. De laatste bewerking voor de Benelux wordt gedaan in Heerenveen. Je kunt je voorstellen dat 15.000 stuks in anderhalf jaar best veel is om handmatig te produceren. Zeker wanneer je weet dat we snel groeien dus het grootste deel in de afgelopen paar maanden is gerealiseerd. Daarom gaan we binnenkort een deel van het werk outsourcen naar een sociale werkplaats en een logistieke dienstverlener. Zo kunnen we ook sociaal ons steentje bijdragen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen een mooie bijdrage te leveren. 

Volledige Sieraden lijn

Inmiddels maken we naast armbanden ook Ringen, kettingen met dubbelzijdige hangers (Pendants) in twee maten maar ook sleutelhangers of zelfs gepersonaliseerde sieraden. 

 

Fotoshoots

We doen maandelijks fotoshoots met local heroes en onze eigen locale fotograaf, Damon Ketellapper uit Joure. 

 

Retailers

We hebben 60 (actieve) Nederlandse en 12 Belgische retailers in de Lifestyle , Sieraden, Cosmetica  en Cadeau artikelen branche.

 

Agenten

Naast ondergetekende is Anne -marie van der Burgt  als agent actief in het zuiden van NL. Je kunt haar bereiken op 06-23174113

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0