· 

Oppassen met chloor en zonnebaden!

Met de vakantie voor de deur willen we nog een gratis advies meegeven. In de zomer willen we allemaal lekker buiten zijn en het liefst dan ook een sieraad dragen. Dat kan ook gewoon met onze sieraden. Je kunt er gewoon mee buiten zijn. Je kunt er ook gewoon mee baden in zout en zoet natuurwater. 

 

Pas op! met zonnebaden en Chloorwater baden! Wanneer onze armbanden voor langere duur worden blootgesteld aan de combinatie warmte en fel zonlicht, dan ontstaat er een chemische reactie waarbij de kleuren vervagen.  Ook regelmatig in Chloorwater zwemmen is niet goed voor de band. We adviseren je dus om je armband af te doen en in je tas te bewaren wanneer je gaat zonnen. Krijg je ook geen witte bandjes op arm. 

 

We wensen je een fijne vakantie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0