· 

Handgemaakte Sieraden

Wij maken onze armbanden, applewatch bracelets, ringen en pendants met de hand. Het grootste deel wordt in London gemaakt, de laatste bewerking van de Apple watch bracelets voor de Benelux doen we hier in Nederland.  We zijn zo gewend geraakt aan machinale perfectie zoals dat vaak in China wordt gemaakt. Toch kiezen wij hier niet voor. Daarom zul je, wanneer je goed oplet, soms een onregelmatigheid vinden in ons design, zal dit net iets uit het midden zijn geprint. Natuurlijk doen we ons best om het altijd perfect te doen maar de onregelmatigheid die je dan vindt is een bewijs van handwerk. De perfecte imperfectie, daar gaan wij voor. 

Nieuw in onze collectie

 

Hiernaast zie je de super stijlvolle Pride Applewatch bracelet. Dit design heeft een antracyt kleurige ondergrond met een Ruit van zilver en Burberry beige. 

 

Een bracelet die goed combineert bij Zwart, Beige, Grijs en Bruin.  

 

Check hem op de pagina Applewatch bracelets

Frisse bloemen en vrolijke kleuren

 

Onze armbanden hebben we weer in allerlei vrolijke kleuren. Echte statements aan je pols waar je vele complimenten over zult ontvangen. Onder het motto: 'bij iedere outfit een bracelet" is het heerlijk shoppen tussen deze kleurenpracht. 

 

Deze armbanden zijn er in onze 6 mm superskinnies, 10 mm slim bracelets en meestal ook in ringen en applewatch bracelets. De 18 mm Bold bracelets maken we vaak in stoere metallics.

 

Nu naar de shop

Nieuwe Ringen

 

Ja, we hebben vandaag maar liefst 20 nieuwe ringen toegevoegd. Van kleurrijke bloemen tot stoere tattoo  en stijlvolle grafische designs. Voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Hiernaast zie je de Tattoo 9S, een super stoere ring. 

 

check hier om alle ringen te zien

Reactie schrijven

Commentaren: 0