· 

Make Love, Not War!

Kyra draagt verschillende ringen, een applewatch bracelet en een aantal armbanden. Bijna allemaal Hippie designs - Flower Power en in de binnenkant van de Applewatch bracelet hebben we het woord Piece verwerkt. Stuk voor stuk unieke exemplaren die in zeer beperkte oplage worden gemaakt. 

Modern hippies

We hebben weer behoefte aan een leuk festival. Wij hebben al een perfect terrein gevonden hier in het mooie Friesland. Lekkere muziek, mooi weer, een drankje, barbecue .... 

 

Kyra draagt hier een 'Sunday" zonnebril van het Nederlandse merk 'Frank and Lucie".  Haar Applewatch bracelet is een paars metallic Hippie. Daarbij draagt ze verschillende 10 mm slim bracelets en bijpassende ringen.

 

Op naar een heerlijke lange zomer. 

Al dansend gaat ze door een uitgestrekt rietveld.....Onze Hippie Love in een applewatch bracelet om haar pols. Ook nu weer met bijpassende ringen.

 

Natuurlijk kan je ook zwemmen met onze producten, wel graag in zee of zoet natuurwater. Zwembadwater bevat chloor en daar kunnen onze sieraden niet tegen. 

 

 

 

 

slow fashion

Wij zijn groot voorstander van slow fashion. Modern en tijdloos. Bewust produceren. Onze sieraden zijn van alle tijden en niet perse trendy. Graag een beetje arty. Vooral anders en uniek. 

 

Net als jij en wij, dat dragen wij graag uit. Verschillen maken het leven een stuk interessanter. 

 

Omarm en vier deze verschillen en jouw wereld wordt nog groter. 

Flower Power

Reactie schrijven

Commentaren: 0