· 

Urband bracelets Winter fairs

November is van oudsher de maand van de winter fairs. Gezellig over een kerstmarkt van kraam naar kraam. Veel steden, vooral in Duitsland toveren hun stad om in een waar winterparadijs. Je kunt er ook voor kiezen om dit overdekt te doen en de Margriet Winterfair in Den Bosch te bezoeken. De vaste fans die mij kennen, weten dat ik graag deelneem aan zo'n fair. Voor mij het ultieme moment om onze fans live te ontmoeten en zichtbaar te zijn. Veelal kwamen er meer dan 10.000 vrouwen en 1 man per dag  en je kunt je voorstellen, de perfecte plaats om onze armbanden te presenteren. 

Dit jaar wordt deze fair weer georganiseerd van 15 tot 22 november. Helaas ben ik er niet. Ik vond het risico van de bezoekersaantallen te groot. Buiten de mogelijke overheidsmaatregelen, vond ik de forse investering te hoog om met de onzekerheid te dealen. Daarom slaan we een keer over. Misschien tijd om weer eens een van mijn lievelingssteden, het mooie Hamburg te bezoeken rond deze tijd.  

Onze collectie deze maanden is aangepast aan de warmte en het kleurgebruik van de herfst en feest collecties. We zien veel zwart, goud, zilver en ook rosé-goud in een enorme verscheidenheid aan designs. Een ding is zeker, het geheel straalt luxe en overdaad uit. Een collectie die zich perfect laat combineren met elkaar maar ook met andere sieraden. 

De Applewatch bracelets brengen we inmiddels in meer dan 60 verschillende designs. Ook daar zien we de rijke kleuren de overhand hebben. Een werkelijk spectaculaire combinatie momenteel is goud en kobalt samen. Je vind verschillende opties in deze kleurcombinatie.

Wij bedenken steeds weer nieuwe designs. Over het algemeen krijgen we veel enthousiasme bij armbanden waar we binnen 1 armbanden verschillende kleurcombinaties toepassen. Zo hebben we momenteel een hele serie ontwikkeld in de solo armband waar we drie kleuren combineren. Hieronder zie je het resultaat.

Een andere mooie stap is het feit dat we langzaamaan nu ook de apple watch bracelets gaan verkopen bij retailers. We hebben een mooie display ontwikkeld waaruit de klant kan kiezen tussen 7 verschillende designs. De eerste 5 zijn inmiddels geplaatst en er volgend er in de komende maanden nog zeker 20. 

Mocht jij een winkel weten waar je graag je Urband bracelets zou kopen. Breng ons in contact, bereid de retailer voor en wanneer je er in slaagt om ons succesvol te koppelen, dan mag je als dank een gratis armband naar keuze uitzoeken. Veel plezier tijdens deze mooie maanden!    Robert