· 

Applewatch bracelets & Fitbit versa bracelets

Op 1 Augustus waren we er klaar voor, de lancering van onze Applewatch bracelets. Met die stap brachten we onze iconische armband weer terug naar zijn roots, namelijk die van horlogeband. Inmiddels hebben we vele blije klanten kunnen maken. Sinds enkele weken brengen we ook een zelfde band voor de Fitbit Versa 2 en 3. De Fitbit versa 2 wordt eenvoudig met pushpins bevestigd, de fitbit versa 3 met een speciale adapter, die we aan de bracelet bevestigen met een pushpin.

We zien inmiddels duidelijk voorkeur voor bepaalde designs en hebben eerst getest met een assortiment van 25 verschillende designs. Inmiddels is het aanbod meer dan verdubbeld. We brengen inmiddels brengen we ruim 60 verschillende designs. Een kleine 20 tal presenteren we in de galerij hieronder.  Kijk je mee?

Kerst Cadeau

Zo'n Apple Watch bracelet is natuurlijk een prachtig kerst cadeau. Daarom gaan we vanaf 1 November naast de online shop ook Apple watch bracelets in winkels verkopen.

 

Vanaf 1 November gaan we een mooie display presenteren bij verschillende van onze retailers. In deze display presenteren we 7 verschillende Apple watch bracelets in drie verschillende maten. 

 

Om deze bracelets voor iedere Apple watch drager bereikbaar te maken, leveren we bij iedere Applewatch bracelet een extra set connectors. 

 

 

 

Voor  iedereen

Onze Apple Watch bracelets worden door iedereen gedragen. Leeftijd, geslacht, geaardheid ... we zien een enorme diversiteit in onze klantenkring. Ook de draagmomenten zijn divers. Zo kunnen onze bracelets zowel zakelijk als casual en ook tijdens Leisure en of sport  momenten worden gedragen.  

700 Designs

Onze kracht ligt natuurlijk in de designs. Inmiddels hebben we er meer dan 700. Ieder design is  geïnspireerd op een ervaring, een cultuur een moderichting. Met de designs maken we de Applewatch band gewoon een beetje leuker. Daarom verkopen we ook het liefst bracelets met mooie designs.

 

Toch is er ook altijd vraag naar een simpele mat zwarte armband. Daarom hebben we voor onze klanten de zwart matte armband gemaakt. Deze is zeer geschikt om te combineren. Het is een super strakke design band geworden waar we toch best trots op zijn.