· 

Urband London Apple Watch bracelet

De Apple Watch en ook andere smart watches  zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Inmiddels zijn er miljoenen blije dragers. Aangezien ze er ook allemaal hetzelfde uitzien, hebben wij een collectie prachtige apple -of smartwatch bracelets ontwikkeld waarmee jij je Watch een heel eigen en uniek gezicht geeft. Met enige trots presenteren we hem vandaag aan je met de eerste 20 designs. Hij is beschikbaar voor alle modellen van de apple watch. Ook past hij op de Fitbit versa 3 en de Garmin watch.

Back to the roots ...

 

Met deze stap brengen wij deze iconische rekbare armband terug naar zijn roots. Namelijk zoals onze grootvaders de band al gebruikten, als horlogeband. We starten met 20 verschillende styles. Zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Van een stoere eenvoudige zwart mat en de sugar skull tot een pastel kleurig bloem-design en kleurrijke mandala. 

 

Wanneer je de nieuwe Urband London apple watch bracelet koopt moet je dit weloverwogen doen en tevoren even je pols opmeten.

 

Hoe draag je de Urband London Apple watch bracelet?

 

 

 

De Apple Watch moet altijd in contact met de pols zijn. Om dit te bereiken neem je je polsmaat in centimeters en telt daar maximaal een halve cm bij op. Zo zit de armband niet te strak en maakt hij toch contact. 

 

Twijfel je toch, gebruik dan bijgaande tool en bepaal je maat. 

Download
Sizing tool Urband London Apple Watch bracelets
Print - Knip - Meet en bepaal welke maat jou het best past.
Urband London Sizing Watch Bands 22mm Ne
Adobe Acrobat document 423.1 KB

Welke Apple Watch heb je?

Apple brengt steeds een grote (42-44 mm) of een kleine (38-40 mm) Watch. Bij de eerste generaties apple watches was de kleine 38 mm en de grote 42 mm. De laatste generatie watches zijn iets groter geworden, namelijk 40mm en 44 mm. 

 

Urband London maakt de apple watch bracelet met twee verschillende connectors:

 

small: 38 - 40 mm

large: 42 - 44 mm

Tijdloos en modern

Urband London is een nieuw merk. Onze Founder 'Raoul Sagal" ontwikkelt alle designs zelf  en hij heeft er inmiddels meer dan 600 verschillende ontworpen. En alsof dat niet genoeg is, we blijven continu nieuwe designs ontwikkelen. Wij werken dus niet met seizoens collecties. Onze bracelets zijn tijdloos en modern. De armband die je vandaag koopt, moet je over 5 jaar nog steeds kunnen dragen. Een goed voorbeeld dus van slow fashion. Wij produceren wat we verkopen, hebben dus geen oude collecties en hoeven ook nooit een uitverkoop te houden. Natuurlijk proberen wij voortdurend te anticiperen op de vraag. Soms is een armband toch ineens uitverkocht. Geen probleem, binnen 14 dagen hebben we je bracelet opnieuw op voorraad. Door dit systeem wordt er nooit teveel geproduceerd en blijven we uniek. 

 

Onze prijs is eerlijk. We produceren dichtbij, in London, onze medewerkers verdienen een fair salaris. Onze kwaliteit is gemaakt naar Europese standaard. Ons product is Waterproof - Kras bestendig en gegarandeerd nikkel vrij. Een product waar je lang blij van blijft.