· 

Winnaar 1000 volgers actie

Allereerst wil ik iedereen die gedeeld heeft op een van de social media kanalen, van harte bedanken. Samen hebben we bijna 8.000 mensen bereikt en dat is voor een relatief klein bedrijf als Urband Bracelets heel goed. Dank, dank, dank! Ons bericht was 150 keer gedeeld dus ik moest loten met 150 namen!

Ik had beloofd 5 winnaars bekend te maken en dat ga ik bij deze doen.  Ik ontvang graag een PB van jullie met daarin je NAW gegevens en polsomvang. Je ontvangt de armband dan binnen 3 dagen in huis.

 

De volgende mensen hebben gewonnen:

 

Marian Meirmans

Rob en Jolanda Goldenberg Pakker

Marco Veenstra

Diana Memelink

Hester Walda

 

De winnaars van harte gefeliciteerd!

Fijne week, kom een beetje bij van de deceptie van gisteren en geniet van je mooie Urband bracelets.

 

Groet,

 

Robert