· 

New styles

Allereerst de bold (18 mm) bracelets. In algemene zin zien we dat we veel bloemen, palmen,  mandala's en toch ook skulls gaan toevoegen aan de collectie. Hiernaast onze Carnival, een stijlvolle mandala. Hieronder nieuwe palmblad designs in verschillende kleuren. Qua kleuren zien we langzamerhand de meer zachte pastels terugkomen. We zullen deze in vele varianten gaan brengen. 

 

 

Natuurlijk brengen we ook weer verschillende nieuwe slim bracelets. Ook hier zien we vele pastels en gepoederde kleuren. In Maart en April concentreren we ons vooral op een overdaad aan bloem designs. Het voorjaar brengt dus veel nieuwe frisse designs. Wij zijn enorm enthousiast en hopen natuurlijk dat jij dat ook bent. Mocht je ideeën hebben voor designs, stijl etc... laat het ons gerust weten. Misschien gaan we een van jouw ideeën verder uitwerken.