· 

Nieuwe styles Urband Bracelets

In de 18 mm bracelets brengen we een paar prachtige kleurrijke mandala's (limited editions), een mooie toevoeging op onze collectie. Daarnaast een drietal spannende metallics die werkelijk bij al je kleding goed combineren.

"with love" collectie

Deze collectie hebben we speciaal voor Valentijnsdag gemaakt. Daarnaast past hij natuurlijk heel goed in deze tijd waarin we soms gewoon even de behoefte hebben om een vriend, vriendin, medewerker of familielid wat extra warmte te geven. Deze zijn dan ook een enorm succes!  Ze zijn helemaal ontworpen met hartjes en een leuk detail is dat ze er aan iedere zijde weer heel anders uitzien doordat het slechts 1 rapport is. 

Nieuwe 10 mm bracelets

Onze 10 mm bracelets hebben we uitgebreid met een frisse bloemenprint en een metallic spots... Stuk voor stuk beauty's waar je niet omheen kunt.