Winnaar actie "with love" actie

Wij doen deze acties namelijk juist om elkaar te helpen iets voor een ander te doen. Iedere week geven we dus een armband weg. En steeds bedenken we weer een nieuwe reden. Er zijn namelijk zoveel redenen om eens iemand in het zonnetje te zetten. Zo leggen we de focus op positiviteit en optimisme, iets wat heel erg in ons DNA zit. Mensen blij maken. Daarom wil ik eerst iedereen van harte bedanken voor het delen en taggen van je liefde. En dan natuurlijk naar de Winnaar!  

De winnaar van een van deze drie armbanden is iemand die werd genomineerd door haar echtgenoot op instagram. Het gaat om @gamluijten die zijn vrouw @luijtenjoke had genomineerd. Ik ontvang van jullie graag een pb met jullie NAW gegevens en de kleur die je graag wilt hebben. Nog heel veel geluk en liefde gewenst!